watermark logo

10 Views· 21/06/24· Film & Animation

Dragon ball z S1.E4 Udhëtimi i pazakontë i Gokut me titra shqip


albkinema_al_ks
3 Subscribers

Në duart e Gokut, Raditz po bën gjithçka që mundet për të shpëtuar. Por Piccolo përdor Topin e tij Special Beam dhe shpërthen Goku dhe Radditz, Goku në një dimension tjetër, duke filluar kështu udhëtimin e tij drejt Snake Way.

Show more


1 Comments

denis2107

18 days ago
.
0 0 Reply
Show more