This video is no longer available

8 Views· 06/01/23· Film & Animation

Detective Chinatown 3 (2021)


⁣Një vrasje ndodh në Tokio dhe detektivët Tang Ren dhe Kin Feng marrin një ftesë për ta investiguar. Një beteje midis detektivëve më të mirë të Azisë nis duke sjellë edhe shumë humor.

Show more


0 Comments