watermark logo

29 Views· 01/12/22· Film & Animation

Lucifer - Sezoni 2 Episodi 18


Filma
2,960 Subscribers

⁣Charlotte aksidentalisht vret një njeri duke e djegur, duke detyruar Luciferin t'i mbajë të fshehtë Chloit çfarë ka ndodhur në të vërtetë. Luciferi dërgon Mazen në kërkim të Charlottes dhe Amenadielit tw cilët janë zhdukur të dy.

Show more


1 Comments

luljeta shahini

1 year ago
dhe ku me ju pergjigj atyre pytjev
0 0 Reply

Filma

1 year ago
?
0 0 Reply
Show more