watermark logo

15 Views· 06/12/22· Film & Animation

Olsi - KUSH JAM


Bestmusic
6 Subscribers

⁣Pavarsisht nga vjen ose kush ishe kurr mos lejo te shkelin qellimet e tua duke menduar qe ti je 1 i ri qe ja dole me dicka dhe tani si cdo artist duhet te zbatosh “formulen” qe perdorin te gjithe per te vazhduar rrugen ( lepirje , shitje , abuzime , te shfrytzosh imazhin per perfitime etj etj ) sepse kto jan “standartet” e fushes dhe me kalimin e kohes duhet te bindesh... KURRË, me mire heq dore!
TEKSTI : Olsi Bylyku
MUZIKA : ELDAR-Q
VIDEO : ND FILMS

Show more


1 Comments

Amarildorrethi

2 years ago
R
0 0 Reply
Show more