This video is no longer available

27 Views· 06/01/23· Film & Animation

Detective Chinatown (2015)


⁣Pasi dështon të bëhet polic, një entuziast misterioz shkon të vizitojë kushëririn e tij të pafat në Tajlandë. Njëri është mendjehollë dhe tjetri një dështak, por së bashku ata do të zgjidhin një vrasje.

Show more


0 Comments