watermark logo

23 Views· 04/12/22· Film & Animation

Lucifer - Sezoni 5 Episodi 1


Filma
3,042 Subscribers

⁣Luciferi dënon një viktimë vrasjeje që e lidh atë me Chloen teksa ajo dhe Maze hetojnë vrasjen. Amenadieli në krye të klubit Lux përpiqet të bëjë mirë, ndërsa Linda kërkon të bëhet mamaja e një gjeniu.

Show more


0 Comments