This video is no longer available

7 Views· 02/01/23· Film & Animation

Prison Break - Sezoni 1 - Episodi 8


⁣Në burg do të bëhet gjithçka që është e mundur për të zbuluar kush është vrasësi i gardianit gjatë trazirës. Majkëlli përpiqet të bindë Uestmorlendin ti ndihmojë, por nuk do t'ia arrijë me lehtësi. Nga ana tjetër, dikush kërcënon Bëroujsin dhe e vendos atë me shpatulla pas murit.

Show more


0 Comments