watermark logo

29 Views· 03/12/22· Film & Animation

Lucifer - Sezoni 4 Episodi 6


Filma
3,031 Subscribers

⁣Skuadra e policisë fillon hetimet e saja për çështjen e radhës në një strehë nudiste ndërkohë Luciferi has probleme në ndarjen e jetës personale me atë profesionale, si dhe me personin që ai dëshiron të jetë. Një njeri apo një djall.

Show more


0 Comments