This video is no longer available

6 Views· 02/01/23· Film & Animation

Prison Break - Sezoni 2 - Episodi 13


⁣Në Kansas, Baguell vret një veteran dhe i merr protezën e dorës. Më pas zbulon adresën e Suzan Hollander, femra e cila e denoncoi. Bellik pranon vrasjen e Girit për t'iu shmangur dënimit me vdekje dhe shpreson se ne Foks River do të ketë mbështetjen e ish-kolegëve. Policia kufitare arreston Majkëllin dhe Linkun duke i shpëtuar nga vrasja e Mahon.

Show more


0 Comments