watermark logo

20 Views· 01/12/22· Film & Animation

Lucifer - Sezoni 2 Episodi 12


Filma
3,014 Subscribers

⁣Vdekja e një studenti kolegji e çon Kloin dhe Luciferin në një drejtim helmues. Ndërkohë, dyshja përballet me marrëdhënien e tyre në zhvillim e sipër.

Show more


0 Comments