watermark logo

221 Views· 01/07/23· Horror

Freddy vs. Jason (2003) HD me titra shqip


Filma me_titra_shqip
6 Subscribers

⁣Permbledhje
Freddy Krueger dhe Jason Voorhees kthehen për të terrorizuar popullsinë adoleshente. Përveç kësaj kohe, ata janë jashtë për të mbytur njëri-tjetrin, gjithashtu.

Show more


0 Comments