This video is no longer available

6 Views· 02/01/23· Film & Animation

Prison Break - Sezoni 2 - Episodi 14


⁣Link dhe Majkëll vendosën të marrin çelësat dhe të ikin. Mahon i ndoqi duke qëndruar në kontakt me Pol Kellerman i cili papritur qëlloi Mahon dhe u dha vëllezërve një ndihmë për shkak se ai dëshiron hakmarrje në Shtëpinë e Bardhën. Edhe Link dëshiron hakmarrjen e tij.

Show more


0 Comments