This video is no longer available

7 Views· 04/01/23· Film & Animation

Bloodsport (1988)


⁣Frank Dux e ka kaluar jetën e tij duke më të trajnuar nga Tanaka për të marrë pjesë në kumite, i fundit arteve marciale turneu, ku pjesëmarrësit janë të plagosur rëndë, madje edhe vrarë. Frank vendos për të shkuar pavarësisht se janë thënë nga eprorët e tij në ushtri që ai nuk mund, sepse ata kanë nevojë për atë. Dy oficerë të ushtrisë janë dërguar për të marrë atë dhe gjurmët çon në Hong Kong, por Frank shpëton ata. Ndërsa Frank përparime, ai e di se ai mund të duhet të përballet me Chong Li, kampionja në fuqi, i cili e ka vrarë një pjesëmarrës pak.

Show more


0 Comments