watermark logo

43 Views· 01/12/22· Film & Animation

Lucifer - Sezoni 2 Episodi 6


Filma
2,968 Subscribers

⁣Fajtor dhe vetëshkatërrues, Lucifer përplaset me Chloen gjatë një hetimi, duke e çuar atë të bashkëpunojë me Danin në vend të tij. Ndërkohë, Amenadiel bën një marrëveshje me Charlotten, dhe Maze nxjerr Trixien për të luajtur rreng apo gënjeshtër.

Show more


0 Comments