This video is no longer available

21 Views· 05/01/23· Film & Animation

Taken 2 (2012)


⁣Agjenti i CIA-s shkon ne Stamboll per te shpetuar gruan dhe vajzen e tij nga babai i djemve te vrare shqiptare.

Show more


0 Comments