This video is no longer available

4 Views· 02/01/23· Film & Animation

Prison Break - Sezoni 3 - Episodi 12


⁣Kur Leçero, Ti-Beg dhe Belik vrapojnë për te gardhi, kapen nga rojet. Gjithsesi, ky ishte plani i vërtetë i Majkëllit i cili pret me Uistlerin, Mahonen dhe MekGredin për momentin e duhur për të dalë nga vendi ku fshihen. Kur Beliku tregon për tunelin, katërshja del nga Sona dhe takohet me Linkolnin në plazh, ku Uistleri vë re se ka humbur librin me koordinatat.

Show more


0 Comments