This video is no longer available

5 Views· 02/01/23· Film & Animation

Prison Break - Sezoni 1 - Episodi 22


⁣Pasi arratisen, Majkëlli dhe pjesa tjetër e grupit duhet të shkojnë sa më larg të munden. Shumë prej planeve nuk do shkojnë siç duhet dhe Bellik është i vendosur t'i shkojë atyre nga pas. Ndërsa Veronika arrin të gjejë provën më të rëndësishme të çështjes.

Show more


0 Comments