watermark logo

21 Views· 01/12/22· Film & Animation

Lucifer - Sezoni 2 Episodi 3


Filma
3,014 Subscribers

⁣Lucifer dhe Chloe hetojnë një vrasje pasi videoja e krimit përhapet në rrjetet sociale. Kur shfaqet një video e dytë e kuptojnë që po përballen me një vrasës serial.

Show more


0 Comments