watermark logo

5 Views· 02/12/22· Film & Animation

Lucifer - Sezoni 3 Episodi 4


Filma
2,960 Subscribers

⁣Luciferi dhe Chloe futen në botën e një programi riedukimi për të gjetur një vrasës; Amenadiel rregullon stilin e jetës së tij në përpjekje për të ndihmuar Luciferin; Chloe vë në dyshim ndjenjat e Piercet ndaj saj.

Show more


0 Comments