This video is no longer available

14 Views· 01/01/23· Film & Animation

SPL 2: A Time for Consequences (2015)


⁣Kur polici Kit (Wu Jing) nga Hong Kongu zbulohet se ishte në një operacion të fshehtë, gangsteri që ai kërkonte të kapte e rrëmben dhe në shenjë hakmarrjeje e fut në një burg të Tajlandës me një identitet të rremë penal. Gardiani i burgut Çai (Tony Jaa) me aftësi të jashtëzakonshme luftarake e ndalon largimin e tij nga burgu. ⁣

Show more


0 Comments