This video is no longer available

4 Views· 02/01/23· Film & Animation

Prison Break - Sezoni 2 - Episodi 6


⁣Mahon mbërrin në Salt Lejk Siti, duke u përpjekur për të gjetur saktësisht se ku janë të arratisurit në Utah . Majkëll dhe Link bëjnë një plan me T-Bag dhe "Tweener" që do t'u mundësojë atyre për të gërmuar në vendin e duhur. Frenklin dhe Sukre takohen në autostradë dhe drejtohen për në Toele.

Show more


0 Comments