watermark logo

17 Views· 01/12/22· Film & Animation

Lucifer - Sezoni 2 Episodi 8


Filma
3,031 Subscribers

⁣Kur thika e Engjëllit të Vdekjes përfundon në duar të gabuara, Lucifer dhe skuadra e detektives nisen në kërkim të vrasësit që po shkakton masakra në qytet.

Show more


0 Comments