watermark logo

65 Views· 30/11/22· Film & Animation

Lucifer - Sezoni 1 Episodi 1


Filma
3,035 Subscribers

⁣Luciferi është larguar nga Ferri për të jetuar në Tokë. Kur vritet një mike e tij, ai bashkon forcat me anën e mirë të ligjit për të zbuluar se kush janë kriminelët dhe për t'u dhënë atë që me të drejtë meritojnë.

Show more


0 Comments