This video is no longer available

9 Views· 06/01/23· Film & Animation

Detective Chinatown 2 (2018)


⁣Detektivët Çin Fong dhe Tang Ren shkojnë në Nju Jork për të marr pjesë në Garën Botërore të Detektivëve. Ata duhet të kapin vrasësin serial për të fituar çminim e madh dhe vendin e parë si detektivët më të mirë.

Show more


0 Comments