watermark logo

30 Views· 23/11/22· Film & Animation

Disenchanted (2022) Me titra shqip


Filma
3,054 Subscribers

⁣Pesëmbëdhjetë vjet pas lumturisë së saj, Xhisiela vë në pikëpyetje lumturinë e saj, duke kthyer përmbys pa dashje jetën e atyre në botën reale dhe Andalazisë.

Show more


0 Comments