This video is no longer available

6 Views· 02/01/23· Film & Animation

Prison Break - Sezoni 2 - Episodi 4


⁣Majkëll, Link, dhe Nika kapen nga Bellik dhe Giri, që kanë për qëllim për të marrë paratë Uestmoreland në Utah. Abruzi është ribashkuar me gruan dhe fëmijët e tij dhe është i vendosur të largohet nga vendi me ta, por si fillim vendos të hakmerret me Fibonaçin.

Show more


0 Comments