This video is no longer available

8 Views· 01/01/23· Film & Animation

Prison Break - Sezoni 1 - Episodi 7


⁣Trazirat vazhdojnë akoma në Foks River. Sapo mori vesh që Sara ndodhej në rrezik, Majkëlli shkon ku ndodhet ajo për ti shpëtuar jetën. Veronika ikën në Uashington me Nikun për të zbuluar më shumë për çështjen. Aty ajo do marrë një telefonatë kërcënuese dhe të mistershme.

Show more


0 Comments