This video is no longer available

4 Views· 03/01/23· Film & Animation

Prison Break - Sezoni 4 - Episodi 19


⁣Majkëlli rrëmben Kristinën dhe Kristina përpiqet që të luajë me mendjen e tij dhe të Sarës. Ndërkohë Linkolni, Mahon dhe Selfi do bien pre e një kurthi të ngritur prej Kristinës.

Show more


0 Comments