This video is no longer available

4 Views· 02/01/23· Film & Animation

Prison Break - Sezoni 3 - Episodi 10


⁣Semi i bën presion Leçeros që të vrasë Makëllin i cili i thotë se gjithashtu e do Majkëllin të vdekur por s'do të rrezikojë një kryengritje në Sona. Mahone merr një letër me fotografinë e djalit të tij. Semi merr në drejtim Sonën me anë të një arme dhe Ti-Beg mundohet të bindë Belikun të sfidojë Semin në ndeshje dhe ta vrasë në mënyrë që të mos jetë më pengesë për planin e tyre të arratisjes.

Show more


0 Comments