This video is no longer available

9 Views· 02/01/23· Film & Animation

Prison Break - Sezoni 3 - Episodi 3


⁣Linkolni përpiqet të shpëtojë L.J. dhe Sarën. Por nuk ia arrin. Ndërkohë, Majkëlli flet në telefon me Sarën. Dhe Linkolni merr një telefonatë nga Suzana B. e cila i thotë se i ka lënë diçka në garazh.

Show more


0 Comments