This video is no longer available

26 Views· 05/01/23· Film & Animation

Taken 3 (2014)


⁣Ish-agjenti Brajan Mills akuzohet për vrasjen e gruas së tij Lenorës padrejtësisht. Teksa ai fillon që ta zbuloj të vërtetën i duhet që të vë në pah aftësitë e tij më të mira që ta gjej vrasësin e vërtetë dhe njëherë e mirë ta pastroj emrin e tij.

Show more


1 Comments

RealPazo

1 year ago
Q
0 0 Reply
Show more