This video is no longer available

10 Views· 02/01/23· Film & Animation

Prison Break - Sezoni 3 - Episodi 4


⁣Linkolni vendos të mos i tregojë gjë Majkëllit për vdekjen e Sarës. Suzana B. i thotë Linkolnit se nëse bën përsëri diçka të gabuar, do i çojë pjesë të L.J.-së. Ndërkohë, Sukreja dhe Sofia fillojnë të ndihmojnë Linkun.

Show more


0 Comments