This video is age restricted for viewers under +18

Create an account or login to confirm your age.

7 Views· 20/12/22· Film & Animation

Girl Lost +18 Me titra Shqip


Filma
3,054 Subscribers

⁣E lindur në botën e prostitucionit, 15 vjeçarja Shara nuk njeh jetë tjetër. Mamaja e saj, një eskortë me karierë por në moshë madhore, kërkon nga Shara të fitojë aq shumë para sa fitonte në rininë e saj. Pas një zënke dramatike me mamanë dhe të dashurin, Shara gjendet e vetme në rrugë dhe shkon drejt të vetmes mundësi që ka.

Show more


0 Comments