This video is no longer available

29 Views· 01/01/23· Film & Animation

Seized (2020)


⁣Djali i një ish-agjenti të forcave speciale rrëmbehet dhe babai i tij duhet të eliminojë tre sindikata kriminale të rrezikshme, nëse dëshiron që ta shohë të birin sërish të gjallë.

Show more


0 Comments