watermark logo

19 Views· 03/12/22· Film & Animation

Lucifer - Sezoni 3 Episodi 20


Filma
2,960 Subscribers

⁣Chloe dhe Lucifer hetojnë një vrasje ku një dëshmitare pretendon se ka parë një engjëll mbrojtës që i ka shpëtuar jetën; marrëdhënia e Pierce-t dhe Chloe-t merr një kthesë interesante; Lucifer zbulon diçka që mund të ndryshojë gjithçka.

Show more


1 Comments

ajan_otr

1 year ago
Greate
0 0 Reply
Show more