This video is no longer available

36 Views· 03/01/23· Film & Animation

Prison Break - Sezoni 5 - Episodi 9


⁣Episodi i fundit i të gjithë serisë. Majkëlli mbledh aleatë për të shpëtuar djalin nga duart e Xhejkobit. Falë inteligjencës së tij arrin të gjejë provat që Xhejkoni është fajtor për vrasjen e drejtorit të CIA-s. Në fund Majkëlli është një njeri i lirë dhe bashkohet me familjen e tij.

Show more


0 Comments