This video is no longer available

15 Views· 02/01/23· Film & Animation

Prison Break - Sezoni 3 - Episodi 5


⁣Një testim me një mi provon se snajperat e kullave janë shumë të zotët, kështu që Majkëlli vendos se arratisja me Uistlerin brenda 24 orësh do bëhet në orën 3:00 të drekës, gjatë një ndeshjeje futbolli. Sukreja pranon 5 €0.00ë nga një burrë me limuzinë për të futur kontabandë një pako në Sona. Linku duhet të rregullojë transportin e jashtëm, por kthehet egërsisht nga një patrullë ushtarake me marisolin në makinë, dhe më pas i thotë që Sarën tashmë e kanë vrarë por e mban të fshehtë nga Majkëlli duke qenë se prioriteti i tij është L.J.-ja. I burgosuri i ri, Endrju Tajga, plaçkitet që sa hyn brenda dhe merr nje paralajmërim nga Aleksandër Mahone...

Show more


0 Comments