This video is no longer available

35 Views· 02/01/23· Film & Animation

Prison Break - Sezoni 1 - Episodi 11


⁣Veronika, Niku dhe Elxhej do të vizitohen nga një person shumë i rrezikshëm. Që nga ky moment, ata do luftojnë fort që të shpëtojnë prej tij. Teksa plani vazhdon, Majkëlli do të përfshijë dhe një tjetër person në grup. Por një llogaritje e situatës e bën atë të kuptojë që duhet të marrë një vendim shumë të rëndësishëm.

Show more


0 Comments