This video is no longer available

16 Views· 20/12/22· Film & Animation

Power Book II: Ghost Sezoni 2 - Episodi 5


⁣Tariqu mundohet të punësojë një avokat dhe të blejë një apartament për të fituar gjyqin për kujdestarinë e motrës, por në fund e pret diçka e papritur.

Show more


0 Comments