This video is no longer available

4 Views· 03/01/23· Film & Animation

Prison Break - Sezoni 4- Episodi 1 dhe 2


⁣Majkëlli mëson të vërtetën në lidhje me Sarën. Me ndihmën e disa personave, ai do nisë misionin për të rrëzuar Kompaninë. Por për ta arritur këtë, atyre do t'ju duhet të përballen me shumë vështirësi.

Show more


0 Comments