watermark logo

115 Views· 26/11/22· Film & Animation

Frozen - Filma Te Dubluar Ne Shqip


Anime
228 Subscribers

⁣Në ditëlindjen e Anës, Elsa dhe Kristoff janë të vendosur t'i japin asaj festën më të mirë ndonjëherë, por fuqitë e akullta të Elsës mund të vënë në rrezik jo vetëm festën.

Show more


2 Comments

gango 44

11 months ago
super
0 0 Reply

Xhan Xhan

1 year ago
Super
0 0 Reply
Show more