This video is no longer available

6 Views· 01/01/23· Film & Animation

Warrior King (2005)


⁣Në Bangkok, Kham i ri u ngrit nga babai i tij në xhungël me elefantët si anëtarë të familjes së tyre. Kur elefanti i tij i vjetër dhe Kern fëmija janë vjedhur nga kriminelët, Kham e kupton se kafshët janë dërguar në Sidnei. Ai udhëton në Australi, ku e vendos elefantin foshnje në një restorant në pronësi të së keqes Madame Rose, kreu i një mafie ndërkombëtare Thai. Me mbështetjen e rreshterit efikas gjerman, Mark, i cili ishte i përfshirë në një komplot, Kham lufton për të shpëtuar kafshën nga mafiozët.

Show more


0 Comments