watermark logo

49 Views· 01/12/22· Film & Animation

Lucifer - Sezoni 2 Episodi 14


Filma
3,014 Subscribers

⁣Pasi nuk kontaktoi familjen e tij dhe departamentin e policisë për dy javë, Lucifer u kthye për të ndihmuar gjetjen e vrasësit të një kitaristi. Lucifer-i ka një grua të re në jetën e tij.

Show more


0 Comments