This video is no longer available

15 Views· 02/01/23· Film & Animation

Prison Break - Sezoni 3 - Episodi 6


⁣Tiga i thotë Majkëllit se ai dhe "MekFeden" kanë qenë kolegë në një hotel në Nisë, Mahone shqetësohet se ai nuk ia ndan sytë Uistlerit. I detyruar të ri-planifikojë me nxitim, Majkëlli i thotë Linkut të drogojë kafenë e rojes së dytë aty ku ai shkon të hajë drekë, dhe kërkon fotografi të L.J. dhe Sarës para se të arratiset. Mahone refuzon një reduktim termash në 8 vjet për dëshmi kundër qeverisë dhe konspiracisë së Bëroujs: tani ai përballet me jetën. Tiga vritet me thikë, Leçero merr në pyetje Menudon "MekGredin" dhe merr me forcë Uistlerin për t'u rrëfyer.

Show more


0 Comments