This video is no longer available

27 Views· 04/01/23· Film & Animation

Kickboxer: Vengeance (2016)


⁣Një luftëtar kikboksi vdes gjatë një ndeshjeje me një luftëtar tajlandez. Vëllai i tij më pas bashkohet me trajnerin e tij dhe bën gjithçka për t'i marrë hakun.

Show more


0 Comments