This video is no longer available

7 Views· 02/01/23· Film & Animation

Prison Break - Sezoni 3 - Episodi 9


⁣Pasi helikopteri dështoi së nxjerri jashtë burgut Uistlerin, komandanti i ri i Sonës, gjenerali panamez Zavala, vendos ta bëjë Majkëllin të flasë duke e futur në dhomën e izolimit të ekspozuar ndaj diellit, i premton ta ndihmojë në këmbim të së vërtetës, verifikon situatën e L.J.-së dhe i thuhet që ka të bëjë me Uistlerin, i cili tashmë e ka kuptuar që tuneli nuk do funksionojë pa inxhinier Skofildin, por e mohon gjithçka para Zavalës dhe kërcënohet me torturë deri sa pranon se bashkëpunon me Majkëllin, i cili më pas e bind të japë emrin e Greçen Morgan.

Show more


0 Comments