watermark logo

74 Views· 20/11/22· Film & Animation

Biskota për Kafshë Dubluar ne Shqip


Anime
228 Subscribers

⁣Kjo është aventura emocionuese e një Familjeje. Papritur, një ditë të bukur ata bëhen pronarët e një cirku që është drejt rrënimit... Për ta shpëtuar nga duart e xhaxhai të tyre të lig, ata duhet të përdorin një kuti magjike me Biskota Kafshësh, që i transformon dhe ata në kafshë...

Show more


1 Comments

Show more