This video is no longer available

8 Views· 28/12/22· Film & Animation

Home Alone 4 Taking Back The House (2002)


⁣Në mes të divorcit të pritshëm të prindërve të tij, Kevin McCallister duhet të ndalojë armiqtë e vjetër të tij, Marv-in dhe gruan e tij Vera-n, që po planifikojnë të rrëmbejnë trashëgimtarin e kurorës. Pavarësisht mosbesimit dhe kundërshtimeve të babai i tij Peter, të fejuarës së të atit Natalie, dhe zotit Prescott.

Show more


0 Comments