watermark logo

14 Views· 05/12/22· Film & Animation

Lucifer - Sezoni 5 Episodi 9


Filma
2,960 Subscribers

⁣Me ardhjen e Zotit në Tokë, organizohet një darkë familjare mes Luciferit, Michaelit, Amenadielit dhe Lindës. Gjatë hetimit të një çështjeje, Luciferi zbulon disa gjëra që i lidh me marrëdhëniet e tij me familjen, por edhe me Chloen.

Show more


0 Comments