This video is no longer available

18 Views· 02/01/23· Film & Animation

Prison Break - Sezoni 2 - Episodi 2


⁣Agjenti i F.B.I-së Mahon vendos për të përdorur Elxhejn për të kapur Linkoln dhe Majkëll duke i ofruar një marrëveshje . Majkëll dhe Linkoln vendosën ka vetëm një gjë që ata mund të bëjnë, të ndihmojnë Elxhejn që të arratiset. Problemi është se Mahon e ruan personalisht Elexhejn.

Show more


0 Comments